Mobilier Sticla | Prelucrare Fasonare Sticla

0747.273.713

RomanianEnglish

despre noi

17 ani de activitate

Octagon Com SRL Bacau este o companie cu capital privat romanesc infiintata in anul 2003,incepand de atunci isi propune sa se impuna pe piata sticlei din Romania avand ca principal obiect de activitate prelucrare si finisarea sticlei plane. Ridicarea standardelor de calitate a produselor,diversificarea gamei si respectarea termenelor de productie si montaj a fost si va ramane prioritatea noastra principala urmarind astfel satifacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

 

Dezvoltare si inovatie

Departamentul nostru tehnic ofera intotdeauna solutiile ideale specifice fiecarui proiect in parte. Feroneria utilizata la montarea produselor de sticla, este produsa de firme de renume si respecta Normele Europene in vigoare. 

Compania Octagon Com S.R.L. produce mobilier din sticla, cabine de dus, vitrine din sticla, panouri, balustrade, oglinzi si geamuri personalizate, mese din sticla. Punerea in practica a solutiilor tehnice este asigurata de echipa noastra de profesionisti, seriozitatea,punctualitatea si eficienta fiind argumentele care ne recomanda.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share
Deschide chatul
Scrie-ne pe whatsapp